• Koot Financiële Diensten

  Hoofdsponsor Rugby Club Nieuwegein

  Ons bedrijf is oorspronkelijk assurantie-intermediair, ook wel tussenpersoon genoemd. De activiteiten zijn inmiddels behoorlijk uitgebreid. Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

  Onze dienstverlening richt zich zowel op zakelijke als op particuliere klanten.
  Wij zijn u graag van dienst!

 • Camping Les Salins

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  Camping "Les Salins" is gelegen in het hart van de Ardennen en toch maar 45 km ten zuiden van de stad Luik. De camping strekt zich uit langs de prachtige bergrivier de Lienne, midden tussen de bossen "Bois de Fagnes" en "Bois de Bouillon". Plaatsen voor het beoefenen van (winter)sport liggen in de nabijheid, o.a. Spa, Trois-Ponts en Grand-Halleux.

 • Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V.

  Hoofdsponsor Rugby Club Nieuwegein

  Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V. is een veelzijdig, informeel, dynamisch en gezond bedrijf.

  Er wordt door alle medewerkers hard, nauwkeurig, professioneel en klantgericht gewerkt.
  Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de klant optimaal bediend wordt!

  Er is zeker ruimte tot meedenken en het nemen van initiatieven!

 • O'Leary's Irish Pub & Restaurant Utrecht

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  There is something for everyone at O'Leary's
  Great for that quiet pint after a long day at work, meet friends for some food and sample the best Guinness in Utrecht or watch your favourite sport on the big screen!
  Live music on some weekends, just ask for dates. League Darts are played every second Monday & Tuesday at 20.00 there are a variety of different games available behind the bar.
  For the conniseur's amongst you we have some great whiskey's on offer: Bushmills 10 Year Single Malt & Jameson 12 & 18 Year Old are just some of the many choices
  Why not order some great tasting food while you enjoy the craic....
  The kitchen is open daily from 16:30 until 22:00
  Pin & Creditcard (Mastercard & Visa) accepted
  Come in have a pint & enjoy the craic !

 • De Middenhof

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  Te midden van de vrijwel geheel uit nieuwbouw bestaande stad Nieuwegein ligt een 130 jaar oude boerderij: `De Middenhof´. Een oase van 19de-eeuwse rust en eenvoud. Een verademing.

  Want ook al is de nieuwbouw nog zo geslaagd, het contrast tussen deze antieke boerderij en haar omgeving mag ook zeker zo genoemd worden. Boerderij De Middenhof is in 1981 verbouwd. Ondanks de ingrijpende verbouwing tot Restaurants en meer zijn het oorspronkelijke karakter en de authentieke sfeer zeker bewaard gebleven.

 • Jupiler

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

 • Kolenbrander Reclame

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  Kolenbrander Reklame is een full-service no nonsens reclamebureau. Met een klein team verzorgen wij alle denkbare reclame uitingen. Snelle levering, originaliteit en een zeer persoonlijke benadering van uw opdracht staan garant voor correcte en concrete resultaten.

 • Partycentrum De Lantaern

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  In een voormalig klooster in de oude dorpskern van Jutphaas vindt u in de provincie Utrecht partycentrum De Lantaern. Voor De Lantaern stroomt het Merwedekanaal en ligt onze partyboot “de Jonckheer van Jutphaas” aangemeerd. Onze locatie ligt dichtbij de uitvalswegen A2, A12 en A27 en er is mogelijkheid tot vrij parkeren.

 • Jos Scholman bedrijven

  Sponsor Rugby Club Nieuwegein

  Jos Scholman bedrijven is in de loop der jaren sterk gegroeid en ons personeelsbestand is meegegroeid. Inmiddels hebben de verschillende werkmaatschappijen van Jos Scholman bedrijven een totaal van 180 vaste medewerkers.

  Wij combineren ons geavanceerde machinepark met de kunde en vaardigheid van onze medewerkers en de zorgvuldige structurering van onze bedrijfsvoering om uw projecten tot een succes te maken.

  Van voorbereiding tot afronding heeft Jos Scholman bedrijven uw hele project in eigen beheer.

  Door de hoge mate van betrokkenheid is Jos Scholman bedrijven een betrouwbare partner om samen met u uw gewenste eindresultaat te behalen.

Trainingstijden

Jeugd tot 12 jaar

 • Dinsdag 19:00 - 20:00
 • Donderdag 19:00 - 20:00

Jeugd 12 - 18 jaar

 • Dinsdag 19:00 - 20:30
 • Donderdag 19:00 - 20:30

Senioren

 • Dinsdag 20:00 - 21:30
 • Donderdag 20:00 - 21:30

Gratis meetrainen? Dat kan!

Lees meer over gratis meetrainen!