Deel dit bericht:

In Memoriam: Gerrit de Wit

Bedroefd, maar dankbaar dat een verder lijden hem bespaard is gebleven, delen wij mede dat na een kortstondig ziektebed Gerrit de Wit is overleden.

Gerrit was rugby.
Gerrit was RCN in hart en nieren.
Gerrit was er altijd.

Na eerst enkele jaren actief geweest te zijn bij rugbyverenigingen in Culemborg en Leerdam, maakte Gerrit in de beginjaren ’80 de overstap naar Rugby Club Nieuwegein.

Aanvankelijk als speler. Sterk als een beer en een meester in de tackle.

Na de beginjaren als speler wordt Gerrit al gauw trainer van het eerste team van RCN. Als eindverantwoordelijke van de technische staf maakte Gerrit onderdeel uit van het bestuur van de vereniging. Manusje van alles. Naast trainer ook de zorg om het clubgebouw en het veld. Van lijnen trekken en onderhoud van het gebouw tot het geven van rugby-clinics op scholen. Niets was hem te veel. Steun en toeverlaat. Vele tientallen jaren lang hebben we al die tijd een beroep op Gerrit kunnen doen. Nimmer tevergeefs.

Bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd.

Afscheid nemen komt altijd te vroeg. Met pijn in ons rugby-hart hebben wij afscheid moeten nemen van Gerrit.

30 april 2023

Bestuur RCN

Meer artikelen

  •  

    RCN vrienden toernooi 2024

    Zaterdag 18 mei a.s. organiseert Rugby Club Nieuwegein het zo vermaarde vriendentoernooi weer. Het toernooi is geschikt voor iedereen die ook maar …
  •  

    Knuffel Rugby

    Ben je al 3 jaar en voel je groot maar mag je nog nergens aan meedoen qua sport? Bij Rugby Club Nieuwegein ben je van harte welkom voor knuffel …

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.