Sponsoren

Een opsomming van bedrijven die Rugby Club Nieuwegein een warm hart toedragen.

Helpt u Rugby Club Nieuwegein ook graag een stap verder?

Neem dan direct contact met ons op!

Koot

Financiele diensten

                          Hoofdsponsor


Frank van Rooijen

Loon- en Verhuurbedrijf

Loon- en Verhuurbedrijf Frank van Rooijen B.V. is een veelzijdig, informeel, dynamisch en gezond bedrijf.

Er wordt door alle medewerkers hard, nauwkeurig, professioneel en klantgericht gewerkt.
Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat de klant optimaal bediend wordt!

Er is zeker ruimte tot meedenken en het nemen van initiatieven!

Social Elephant

Online Marketing is een specialisme. Video, foto, design, tekst en ontwikkeling. Wij hebben alle experts onder één dak! Een partner voor al jouw problemen.

Kolenbrander

Reklame & Sign

O'Leary's

Irish pub

O’Leary’s always has some great beers on tap or why not treat yourself to some of the rare and delicious whiskeys on offer…

Jos Scholdman

Aannemingsbedrijf

Bij Aannemingsbedrijf Jos Scholman is werken bij een trots familiebedrijf in een boeiende branche met een grote diversiteit aan projecten op gebied van Infra, Sport en Groen. We bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en zullen je hierin ondersteunen om gedreven aan de slag te gaan.

Van Doorn

Kapsalon

Kapsalon van Doorn is al ruim 50 jaar een begrip in Nieuwegein en omstreken. Je kunt bij ons elk moment van de dag zonder afspraak binnen stappen voor te knippen en stylen.

Zowel voor Dames, Heren en Kinderen.

Door het corona virus zijn wij genoodzaakt om meer ruimte tussen de werkplekken te maken. Hierdoor werken we maar met negen medewerkers.

Stephan van Rooijen

reclame

U kunt bij ons terecht voor voertuigreclame, reclameborden en stickers, spandoeken, vlaggen en gevel -en lichtreclame. Daarnaast dragen wij zorg voor huisstijlbewaking. Uw huisstijl is een belangrijk visitekaartje. U wordt hierdoor herkend en het geeft een beeld van uw onderneming weer. Het is dus van essentieel belang dat uw huisstijl in al uw uitingen een eenheid vormt. Wij zorgen ervoor dat de kleuren, vormgeving en verhoudingen consequent en consistent worden doorgevoerd in al uw uitingen.

JAMES

Autocentrum de Wiers

JAMES Autoservice de Wiers in Nieuwegein, de merk onafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

 

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.