Het senioren team

Rugby Club Nieuwegein heeft één seniorenteam dat in de vierde klasse midden uitkomt. Binnen rugby ben je senior vanaf je negentiende verjaardag. Spelers die compensatie krijgen van de Nederlandse Rugby Bond mogen al eerder als senior meespelen. In ons team mixen we het enthousiasme en de fitness van 19-jarigen met de ervaring van oudere spelers. Onze oudste speler wordt tijdens dit seizoen 63 jaar.

Onze trainingsgroep bestaat uit 20 spelers. op de zondagen worden de wedstrijden gespeeld. Een RCN wedstrijd shirt kun je veroveren door hard te trainen en goed te spelen.

Spelers in ons seniorenteam komen niet alleen uit Nieuwegein, maar ook uit VianenUtrechtIJsselsteinHoutenCulemborg, Lopikerkapel en zelfs Oudewater.

Trainingstijden Senioren

Dinsdag & donderdag 20:00 – 21:30
Sportpark Galecop Nieuwegein

Trainer: Gerrit de Wit

Captain: Desmond Boere

Teammanager: René Boere

Wedstrijdsecretaris: René Boere

Agenda

Bekijk de agenda om te zien of de teams deze zondag in actie komen. Hopelijk zien wij u dan langs de lijn!

Rugby Club Nieuwegein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.