Cubs

Na de TBM, komen de cubs. Dit is een belangrijke overgangsfase waarin jonge rugbyspelers de basisvaardigheden verder ontwikkelen en zich beginnen voor te bereiden op het spelen van een meer competitieve vorm van rugby.

Op deze leeftijd beginnen de regels complexer te worden en lijkt het spel meer op volwassen rugby, met volledige scrums en line-outs. Hoewel het fysieke aspect toeneemt, blijft veiligheid een prioriteit. Spelers leren in deze fase strategieën, positiespel en teamwork. Daarnaast is er een sterke nadruk op discipline en respect voor de spelregels.

Naast het technische en tactische deel van het spel, wordt er ook aandacht besteed aan de fysieke ontwikkeling, zoals kracht en conditie, en de mentale aspecten zoals doorzettingsvermogen en sportiviteit. Terwijl de competitieve kant meer naar voren komt, blijft het spelplezier een belangrijk uitgangspunt in deze leeftijdsgroep.

Onze cubs vormen samen met Rc The pink panthers uit Driebergen een clusterteam. Zij komen uit in de Shield poule B. 

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.